Det bliver et “PYT” herfra 😊

 
 Kender i det når verdenen bare er imod en?
Den er ond, umedgørlig og uden tvivl ude på at gøre livet surt for en!!!
 
Eller er den nu også det?!?!
 
Måske i nogle tilfælde, det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Men i mit eget tilfælde er det som regel mig der er imod mig, når tingene ikke rigtig vil lykkes.
 
Ja, der kan ske en masse ting man ikke selv er herre over, som uden tvivl kan være op ad bakke, men jeg tror på at når alt kommer til alt, så er det ens egen indstilling og håndtering der afgøre hvor slem en situation er, og hvor godt man kommer ud på den anden side.
 
Jeg øver mig meget på at sige “pyt” til de ting der er uden for min kontrol, og reagere på de ting som jeg har kontrol over.
 
Jeg har erfaret for længe siden at tingene hverken bliver værre eller bedre af jeg ligger søvnløs om natten og spekulere. Tvært imod gør det mig træt, tvær OG morgengrim, og det er en vej jeg slet ikke vil ud af!! 🙂
 
Der er nogle kloge mennesker der siger at 90% af alle ens bekymringer aldrig bliver til noget!
Nu har jeg aldrig været knivskarp til matematik, men selv jeg kan gennemskue at det er relativt mange resurser og alt for meget energi man spilder på noget der mest af alt er opslidende.
 
Jeg ved det, det er skide nemt at sidde at slynge ud : “stop med at bekymrer dig”. Jeg ved også at det er nemmer for nogle end det er for andre. MEN jeg ved OGSÅ at man bliver bedre til alt hvis man øver sig, og man kan godt øve sig i at sige “pyt”. Jeg gør det selv hver dag 🙂
 
Man kan øve sig på mange måder.
Måden jeg gør det på er ved at stille situationen eller tingene op mod andre scenarier.
 
“Fuck jeg trænger til at tabe mig 10kg, men hey jeg er sund og rask, og kan bare gå på slankekur”
 
Eller…
 
“Jeg har mistet mit job, og kan ikke finde et nyt. Men hey, jeg har tid til at gå nogle lange ture og hente mit barn tidligt”.
 
Det er sjældent at en situation udelukkende bare er lort. Hvis man lærer at se tingene lidt på afstand, opdager man ofte at på trods af der er lort på den ene side, kan der samtidig godt være lagkage på den anden. Det handler bare om at vende tingene om en gang i mellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *