En lille opdatering til de nysgerrige :-)

For små 3 uger siden startede jeg op i et forløb ved http://www.fertilitetsfysio.dk i Aarhus. 2 skønne fysioterapeuter med hjerte og passion for at hjælpe kvinder der lige som mig, er i fertilitetsbehandling. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe! ENDELIG føler jeg, at jeg aktivt er med i min behandling, og det er virkelig en rar følelse. Nogen kan måske huske det fra tidligere opslag, men jeg er blevet opereret flere gange i maven, og har derfor en del arvæv der driller. Anette og Anne Sofie arbejder målrettet på at få løsnet op i dette, for at de fremtidige behandling bliver lidt nemmer, og forhåbentlig mindre smertefulde.

Pt. holder jeg selvvalgt pause fra behandling da jeg ærlig talt havde fået lidt nok. Jeg var SÅ træt af turene frem og tilbage til Aalborg, at fylde min krop med hormoner, at være en del af “systemet”, og kort sagt ikke at lykkes med behandlingen! Jeg trængte til en lang sommerferie med tid jeg selv råder over og iskold hvidvin præcis når det passer mig!

Men mest af alt trænger jeg til at gøre noget andet, end det jeg har gjort frem til nu.

Fra første møde med Anette og Anne Sofie, kunne jeg bare mærke at det var det rigtige match for mig. De har en enorm forståelse for mig og mit forløb. De lytter, de har tid til mig, og de er nærværende . Jeg ved godt at de ikke kan gøre mig gravid, men de har givet mig gejsten og lysten tilbage til at tage en “tørn” mere. Så fra at være ved at brække mig over fertilitetsbehandling, så GLÆDER jeg mig faktisk til at skulle i gang igen 🙂

Jeg har i skrivende stund fået 2 behandlinger, og jeg føler faktisk allerede nu at jeg kan mærke en forskel. Jeg føler jeg har fået en større bevægelsesfrihed i maven, og jeg føler mig mindre begrænset af mine ar. Det må man sige er en meget god start 🙂 Jeg er ikke i mål endnu, men jeg er igang, og det føles PISSE godt! 🙂 

XX Rikke

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *