Et lille sted fuld af kærlighed og hverdags luksus ❤️

I 2016 lærte jeg et nyt begreb, som jeg virkelig har taget til mig – HVERDAGS LUKSUS 🙌🏻

Jeg er ikke bare vild med begrebet, jeg er også total vild med det som det dækker over – nemlig at stoppe små luksus ting ind i hverdagen. Det kan været alt mellem himmel og jord! En ekstra god latte til overpris, et stykke lækkert chokolade, en gang massage eller en tur ud i det blå. Det er så fedt, for du bestemmer nemlig selv hvornår det er hverdags luksus for dig 😊 For mig personligt er det feks. total hverdags luksus at gå til frisør.

Jeg har fundet det skønneste lille sted der virkelig lever op til netop det begreb for mig, og jeg ELSKER at komme der ❤️ 

Stedet hedder 7 mile, og ligger i en lille by syd for Aarhus der hedder Stilling. Pigen der ejer salonen hedder Lalani, og har i mine øjne virkelig forstået at skabe et sted, der i den grad giver mulighed og rammer for hverdags luksus.

Hun har sin salon hjemme ved sig selv, og man føler virkelig at man bliver inviteret hjem til hende. Det første man bliver modtaget med er det største smil og et tilbud om kaffe – så er vi ret godt igang ikk`😀

Men forkælelsen stopper på ingen måde her!!

Hos 7 mile har du hele salonen og Lalani  for dig selv. Der er aldrig 2 kunder på samme tid, og du får virkelig følelsen af at være i centrum. For typer som mig, er det i den grad luksus 😍 Ud over kaffe og Lalani`s fulde opmærksomhed bliver du også vartet op med chokolade og lækre nødder. Og for lige at toppe den, har du også mulighed for at nyde et lækkert fodbad mens du evt. sidder med farve i håret!! Jeg er så meget fan, at jeg blev nød til at tage fastelavnsboller med sidst jeg var der ❤️

 

 

Lalani er virkelig dygtig til sit fag og hun forstå virkelig at imødekomme ens ønsker og behov. Jeg går ALTID der fra med det lækreste hår og en fantastisk følelse af velvære 😍

Til de nysgerrige kan i besøge Lalani´ssalon på 👉🏻  http://www.7mile.dk

I kan også følge lidt med på hendes Instagram  @lallehv & @ 7mile.dk eller hendes blog http://lallehv.dk . Det er bestemt et besøg værd!

FØR 👇🏻                                                           

 

  EFTER 👇🏻

 

Skøn dag til jer ❤️

XX Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *