Et unikt smykke fra en unik kvinde <3

Jeg elsker  unikke smykker, og især unikke ringe.  Jeg går ikke så meget op i om mit tøj er unik, for det skifter jeg alligevel hele tiden, men mange af mine smykker har en hel særlig betydning for mig. Og jeg elsker når jeg selv kan være med til at bestemme hvordan de skal se ud.

Rigtig mange forbinder unikke smykker med er stor udskrivning…og ja, man kan uden tvivl få unika smykker til meget høje priser. MEN man kan også godt få dem til priser hvor vi alle kan være med.

Jeg har mødt Lone Keilberg der er indehaver af Keilberg smykker.  Hun har den fineste lille smykkebutik i hjertet af Ringkøbing, hvor hun både designer og producere sine smukke unika smykker.

Sjælden er jeg blevet mødt af SÅ meget hjertevarme og fantastisk service i en butik, som jeg blev mødt af, dag jeg besøgte Lones lille butik.

Og ved i hvad, hendes smykker er ikke bare smukke og helt personlige. De er også til at betale sig fra <3

Så hvis du ikke allerede kender Keilberg smykker, vi jeg bestemt anbefale dig at stikke hovedet ind hvis du er på de vestjyske kanter, eller besøge hendes fine web shop på http://keilbergsmykker.dk <3

XX Rikke

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *