I kan gøre det bedre kære virksomheder…!

Kære virksomheder,

I bliver simpelthen nød til at blive skarpere når i rekruttere nye medarbejder!

Alt for mange af jer er har ikke tiden eller energien til det, og rigtig mange af jer er simpelthen ikke dygtige nok. Fordi man er en dygtig CEO eller måske salgschef, er det ikke ensbetydende med at man også er god til HR og rekruttering. Har man ikke dygtig HR kompetencer i sin virksomhed, så find nogle udefra til at hjælpe med opgaven!

Der findes et hav af dygtige samarbejdspartner, der ikke laver andet end at rekruttere medarbejder hverdag – gør jer selv en tjeneste, BENYT DEM! De koster nogle penge, ja! Men kære virksomhed, hvis du ikke har kompetencerne selv… så har du faktisk ikke råd til at lade være.

Hver gang du ikke lige for meldt tilbage til en ansøger, eller du ikke holder det du lover. Så yder du faktisk dårlig ”kundeservice”! Du giver ansøgeren en dårlig oplevelse så de nok ikke gider at bruge eller købe fra dig i fremtiden, de taler højt sandsynlig heller ikke særlig pænt om dig i deres omgangskreds.

Dårlig kundeoplevelse, dårlig rekrutteringsoplevelse – resultatet er det samme. Det giver DÅRLIG OMTALE!

Der burde være en ”trustpilot” for rekruttering, så ansøger har en chance for at få et lille indblik i, hvordan arbejdspladsen er ved den enkelte virksomhed. Måske det også ville få nogle af virksomhederne til at stramme lidt op, og ligge nogle flere kræfter i deres rekruttering 🙂

XX Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *