Jeg har gjort noget, jeg aldrig har gjort før!!!

 

Jeg har bestilt en rejse…!

Ikke en familierejse, ikke en veninderejse eller en forretningsrejse. Jeg har bestilt en rejse kun til MIG!

Det var ret spontant…jeg bestilte den mandag aften og sidder nu i skrivende stund i en stille nattetime og bumler afsted med DSB på vej mod Kastrup lufthavn. Klokken 9.30 hopper jeg på en flyver ned til varmen helt alene.

Før jeg fik min søn, troede jeg fuldt og fast på at mit liv ikke ville forandre sig det store selvom jeg blev mor. Jeg troede at alle dem der sagde at det var pisse hårdt at få børn, overdrev en del. Og jeg var i hvert fald overbevist om at jeg ALDRIG ville få et bilka-barn.

 

Sandheden er at mit liv har ændret sig helt ekstremt! Jeg synes det er pisse hårdt at få børn, og min søn var faktisk ret nem SOM BABY. Og JA! Jeg har et bilka-barn! Og faktisk også et netto-barn, et brugsen-barn og et Kvickly-barn! Alt sammen samlet i en enkelt lille krop.

Nogen gange tager jeg mig selv i at kigge på ham, og tænke….gudskelov at der kun er en af dig!

Men shit jeg elsker ham! Jeg elsker ham højre end livet! Men bare liiiiige en gang i mellem kunne det virkelig være rart at have lidt alene tid.

Jeg sad den anden dag og tænkte over, hvornår jeg egentlig sidst havde haft noget alene tid. Noget tid hvor jeg havde ro og plads til at komme helt ned i mig selv, og bare være mig. Ikke mor, eller kæreste, eller datter, søster eller veninde. BARE MIG!

Det kunne jeg faktisk slet ikke huske….nok ikke siden Malthe blev født for 4 år siden…4 ÅR!!

Pludselig gav det egentlig ret god mening for mig, at mit overskud ikke har været helt i top det sidste stykke tid. For jeg er og har altid være en type der har brug for migtid. Det er bare som om at jeg har glemt at pivoterer det midt i alt hverdagen…

Det har jeg tænkt mig at lave om på nu!

Det er bla. en af grundene til at jeg er på vej sydpå helt alene. De næste 5 dage skal jeg udelukkende koncentrerer mig om mig. Jeg skal lave det JEG har lyst til, spise når JEG har lyst og sove så længe som JEG kan.

Det føles lidt mærkeligt….men jeg glæder mig, og det er nødvendigt.

– og så glæder jeg mig til at komme hjem til min dreng, med overskuds kontoen fyldt helt op igen <3

 

XX Rikke

One thought on “Jeg har gjort noget, jeg aldrig har gjort før!!!

  1. Synes det er mega cool du gør det!! Jeg gør det tit, og så har jeg ikke engang mand og børn som fylder i mit liv…. 🙂 Tager en uge til Grækenland i oktober, helt alene, og jeg glææææder mig 😀

    Håber det giver et godt plus på overskudskontoen 🙂

    Knus Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *