MELLEMRUM – ER MIT YNDLINGS RUM!

Vi lever i en verden hvor vi skal nå rigtig mange ting!

Vi skal nå at løbe hornene af os. Vi skal nå at få en uddannelse, finde et godt job og stifte familie. Vi skal også nå at dyrke noget motion. Vi skal pleje vores venner og vores familie, og så skulle vi helst også gerne nå at realiserer os selv…..nårh ja…..og så skal vi også nå at vaske tøj, hænge tøj op, ligge tøj sammen, handle ind, læse godnat historie, rydde op, gøre rent, lave mad og gå med hunden (jeg har sikket glemt noget! Men I har nok fanget pointen). Måske er jeg den eneste….men jeg blive sgu ærlig talt lidt træt nogle gange! (læs : dødtræt, som i lange bryster og alt muligt!)

Nogle gange gider jeg faktisk ikke at nå en fløjtende fis. Nogle gange vil jeg bare gerne stoppe tiden midt i mellem to “rum” og bare være og nå ingenting, UDEN skyggen af dårlig samvittighed. Det burde (hader det ord og bruger det nødigt, men gør lige en undtagelse her) faktisk ikke være så svært. Men det er skide svært!

Jeg er langt fra selv i mål, men jeg øver mig på det!

Jeg er som udgangspunkt et by menneske. Eller det er i hvert fald hvad jeg altid har bildt mig selv ind. Nu bor jeg på landet, og jeg ELSKER det. Altså jeg gider ikke have køkkenhave, heste eller høns. Men jeg elsker at have naturen helt tæt på, og stortrives i den ro der følger med.

Jeg har fundet ud af at skoven er en helt perfekt kulisse for mig, til at skabe et “mellemrum”. Et rum hvor der er plads til nye ideer, fjollede tanker, dybe følelser, og 100 % mig tid!! Simpelthen et rum der tanker mine energi depoter op, og som skaber en indre balance der gør hele min hverdag lidt mere overskuds agtig.

 

Bare rolig, jeg hopper ikke direkte i yogastilling, synger kumbaya my lord og opfordre jer alle til at tilslutte jer min sekt. Dette af 2 årsager : 

  1. Jeg vil helst have skoven for mig selv 😉
  1. Man kan ikke skabe sådan et rum for andre. Det er kun en selv der kan skabe det.

Jeg er piv heldig. Jeg har mit mellemrum lige i baghaven, og jeg benytter det næsten hver dag.

Måske har du allerede fundet dit mellemrum. Hvis det er tilfældet, så skal der lyde et stort tillykke herfra.

Måske synes du det er noget pjat. Det er helt fair, du er den eneste der ved hvad der er rigtigt for dig.

Måske mangler du det, men har ikke fundet det endnu. Er det tilfældet, så bliv ved med at lede – måske er det i din egen baghave ❤️

XX Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *